Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Websjablonen voor uw website in combinatie met InterWord

 

 

 

1)    U levert zelf het idee voor een websjabloon

Indien u al een website heeft en (ongeveer) dezelfde opmaak wilt behouden of een goed idee heeft voor een nieuwe website en dat idee zelf uitwerkt, kunt u zelf uw websjabloon aanleveren. De aanlevering moet wel conform de specificaties en in overleg met InterWord gebeuren. U kunt natuurlijk ook de websjablonen op onze website als inspiratiebron gebruiken. 

 

Kosten: éénmalig € 350,=.

 

2)    Uw bestaande website moet aangepast worden

U heeft al een website, maar door ouderdom of gewijzigde omstandigheden voldoet het ontwerp niet meer aan uw wensen. In overleg met u zullen wij uw website zodanig aanpassen dat het ontwerp weer helemaal naar uw zin is. Concreet houdt dit in dat wij u het ontwerp via de mail ter goedkeuring zullen aanbieden. Na goedkeuring, en het kan best zo zijn dat er eerst nog meerdere wijzigingen plaatsvinden, zullen wij uw nieuwe website technisch gereed maken en publiceren. 

 

Kosten: vanaf éénmalig € 550,=.

 

3)    Maatwerk

U wilt een websjabloon helemaal naar uw idee en smaak laten ontwerpen. Wij brengen u in contact met een grafisch designer waarmee u in overleg het websjabloon gaat vormgeven.

 

Kosten: éénmalig € 975,=.

Bij extreme afwijking van de benodigde tijd kan een hogere prijs gelden. Dit zal alleen bij hoge uitzondering het geval zijn en altijd tijdig door de grafisch designer aangegeven worden.

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord