Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Over InterWord

Internet is booming en overtreft inmiddels bijna de TV als belangrijkste medium. Het gebruik van internet gaat nu nog voornamelijk via de PC. De verwachting is dat over een jaar of 5 de gebruiksverhouding PC enerzijds en mobiele telefoons, spelcomputers en IPTV anderzijds ongeveer gelijk zal zijn. We weten allemaal dat internet nu al een zeer belangrijke rol speelt bij het koopgedrag van consumenten. Door de nieuwe communicatiemiddelen zal deze trend zal de komende jaren alleen maar sterker worden.

Wat we allemaal willen is de perfecte website! Actueel, flonkerend en aantrekkelijk voor de bezoeker. En daar begint voor veel mensen nu juist het probleem.

Het hebben van een website mag tegenwoordig geen enkel probleem meer zijn. Het onderhouden van een website is dat des te meer!

Beheerprogramma’s als Joomla, Drupal en Wordpress voor het onderhoud zijn prachtig, evenals de vele duurbetaalde content management systemen (CMS). Echter, het overgrote deel van bezitters van een website kan hier helemaal niet mee overweg. Vaak is men afhankelijk van één persoon, betaald of niet betaald, wat de actualiteit niet bevorderd. Laat staan dat je snel zelf even iets kunt toevoegen of wijzigen.

Vanuit deze gedachte hebben wij InterWord ontwikkeld. Met gebruikmaking van Microsoft Word, de meest gebruikte tekstverwerker, kunnen vrijwel alle acties in een beschermde (men werkt op de eigen PC en niet direct op de website) en bekende omgeving door de gebruiker zelf uitgevoerd worden.

 

Weg afhankelijkheid van derden!
Weg duurbetaalde aanpassingen!
Weg wachten totdat iemand tijd heeft!

U kunt het zelf!

De eenvoud van InterWord heeft zich inmiddels bij vele klanten bewezen, o.a. bij:

·         Basisscholen

·         Horeca

·         Tussenpersonen

·         Transportbedrijven

·         Sportverenigingen

·         Nog vele andere MKBers

 

Iedereen kan het met InterWordWat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord