Select your language : Nederlands  Deutsch
Verkoop : 033 457 33 44

Helpdesk : 0900 10 10 125 (€ 0,70 p/m)
E-mail : helpdesk@interword.nl
Skip Navigation Links
Home
InterWord
Modules
Websjablonen
Prijzen
Veelgestelde vragen
Contact

Logo ontwerp

 

U heeft nog geen logo of uw logo is door gewijzigde omstandigheden aan vervanging toe. Nou denkt u natuurlijk dat het ontwerp van een logo een behoorlijk prijzige zaak is,  en dat is het vaak ook.

 

Wij bieden u echter een unieke mogelijkheid om voor slechts € 450,= de beschikking te krijgen over een compleet nieuw of aangepast logo. U krijgt van ons, op basis van door u aangeleverde informatie, een aantal voorbeelden waaruit u kunt kiezen. Wilt u een combinatie uit deze voorbeelden samenstellen? Ook geen probleem, wij maken het voor u.

 

Het definitieve ontwerp krijgt u aangeleverd in een groot aantal maten en formaten, zoals jpeg, gif, png, psd etc. U heeft dus direct de beschikking over alle mogelijke variëteiten om zelf uw digitale drukwerk samen te stellen. Scheelt u weer een hoop geld als u niet iedere keer naar de drukker toe hoeft te stappen.

 

Wat voor logo’s maken wij? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden om u te overtuigen van de geleverde kwaliteit.

 

 

 Wat onze klanten zeggen...
“In ons eerste gesprek leek het me zo makkelijk, dat het bijna niet mogelijk was… Hier hadden we tijden naar gezocht! Nu we er mee werken blijkt alles nog eenvoudiger… We kunnen alles zelf aanpassen en veranderen met het simpele gebruik van Word. Super dus!”

Nadine en Mike Veeneman
Restaurant de Buurman

http://www.restaurantdebuurman.nl

Powered by InterWord